ÇANKIRI / MERKEZ - 30 Ağustos Ortaokulu

GAZİ ZİYARETLERİ

30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Yüksel Kapdan İlkokulu tarafından Şehitler ve Gaziler Günü'nde Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz Ziyaret Edildi

Şehitler ve Gaziler Günü'nü anlamlı bir şekilde anmak için Şehit Yüksel Kapdan İlkokulu ve 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu tarafından Şehit Yüksel Kapdan ve Gazi Ahmet Erbasan’ın aileleri ziyaret edildi.

30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mahmut Ş. Karaahmetoğlu ve Şehit Yüksel Kapdan İlkokulu Müdürü Emrah Demir, öğretmenler Muhammet Şen, Hakan Can Karaoğlu ve Mustafa Aslan ile birlikte, Gazi Ahmet Erbasan ve Şehit Yüksel Kapdan'ın aileleri öğrenciler ile ziyaret edildi. Bu özel günde okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler, şehit ve gazilerin ailelerine minnettarlıklarını gösterdi. Ziyaretler sırasında, okul yöneticileri ve öğretmenler, şehit ve gazilerin aileleriyle duygusal ve samimi bir şekilde buluştular. Aileler, okulların öğrencilerinin ve yöneticilerinin kendilerini unutmadığını ve şehitlerin hatıralarını yaşatma konusundaki çabalarını takdirle karşıladılar.

Ziyaretler; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun şahsında dava ve silah arkadaşları, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanları, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimiz için Yasin Suresi okunarak tamamlanmıştır.

28-09-202328-09-202328-09-202328-09-202328-09-202328-09-2023

Yayın: 28.09.2023 - Güncelleme: 28.09.2023 15:57 - Görüntülenme: 103