ÇANKIRI / MERKEZ - 30 Ağustos Ortaokulu

0.376.213 02 21
0.376.212 02 66
Adres
ESENTEPE MAH. OKULLAR SK. 30 AUSTOS IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 22 MERKEZ / ÇANKIRI
Vizyon
Bölgemizdeki öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, çağımızın gelişen ihtiyaçlarına yönelik beceriler kazandıran eğitim kurumu olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine inanan; ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen, kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel, teknolojik gelişmeleri yansıtabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı öğrenme çabasına sahip, kendisi ile barışık, özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştiren eğitim kurumu olmaktır.
.
Ulaşım
Çankırı Merkez´den her saat başı hareket eden toplu taşım araçlarıyla ulaşım sağlanabilmektedir.
Esentepe Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, İl merkezine yaklaşık 5 km mesafede bulunan Esentepe Mahallesi´nde yer almaktadır.